Fri frakt vid köp över 499 kr i Norden

Vårt Ansvar

Vi på CTH Ericson önskar att våra barn och barnbarn ska få uppleva ett vackert Dalarna och en välmående planet i framtiden. Därför är bra kvalitet, nära tillverkning, miljövänliga material och återanvändning nyckelord i vårt miljöarbete.

Vi har valt att samarbeta med leverantörer i våra europeiska grannländer som Estland och Polen. Då vet vi att de som tillverkar våra produkter arbetar under sjysta förhållanden och att miljöpåverkan från frakter hålls nere.

Kvalité och kontroll över hela produktionskedjan är av högsta vikt, det kostar lite mer men vi tycker att det är värt det för att spara på miljön.

CTH Ericsons ”Re-source” kollektionen är vårt sätt att bidra till hållbarhet och cirkulära flöden inom textilindustrin genom att använda tillgängliga resurser istället för att producera nya tyger. Hattarna i vår ”Re-source” kollektionen är ett utmärkt miljöval eftersom de är gjorda av överblivna tyger som inte går till spill.

Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av våra produkter under lång tid framöver och att vi får behålla er medvetna kunder även i framtiden. Det är hållbarhet på riktigt.

Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart